voksen

Nationalt her er det nye skilt nu maa cyklister svinge til hoejre ved roedt lys

nationalt her er det nye skilt nu maa cyklister svinge til hoejre ved roedt lys

af deres nationale forsøg med at lade cyklister svinge til højre for rødt på udvalgte vejkryds. Disse skilte, der lader cyklisterne svinge rødt til højre, står der endnu. For netop nu sidder Vejdirektoratet og evaluerer på forsøget. . flere op af de her muligheder med højresving tilladt, selv om der er rødt lys. En række nye færdselsskilte trådte i kraft ved indgangen af oktober. Blandt andet er det blevet lovligt for cyklister at svinge til højre for rødt, hvis. Disse skilte, der lader cyklisterne svinge rødt til højre, står der endnu. For netop nu sidder Vejdirektoratet og evaluerer på forsøget. vi kan få sat nogle flere op af de her muligheder med højresving tilladt, selv om der er rødt lys, så flere kan få glæde af det, . Håndboldstjerne siger stop: Her er hans nye job.

Nationalt her er det nye skilt nu maa cyklister svinge til hoejre ved roedt lys - redaktion består

Det nye cykelskilt, som tillader højresving for rødt lys, trådte i kraft 1. Og alle skiltene, der lader cyklisterne svinge højre for rødt, hænger stadig i lysreguleringerne den dag i dag. For at gøre det lettere for cyklister at bevæge sig igennem byen har Vejdirektoratet gennemført et forsøg, der har givet cyklister lov til at svinge til højre for rødt i 33 udvalgte lyskryds på statsvejnettet. Bekendtgørelserne med højresving for rødt for cyklister kommer efter, at Vejdirektoratet har gennemført et landsdækkende forsøg fra  i 33 udvalgte lyskryds på statsvejnettet. Af Cecilie Tørper Winström, Berlingske Nyhedsbureau. Boris Johnsons søster går til proeuropæisk parti. I Roskilde Kommune lavede man faktisk tilbage i forsøg med at lade cyklister svinge rødt til højre inde i Roskilde midtby.

Videos

Jacqueline Kennedy: White House Tour - Documentary Film nationalt her er det nye skilt nu maa cyklister svinge til hoejre ved roedt lys

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »