voksen

Nyheder politik danskpolitik se dokumenterne messerschmidt anklages for svindel

nyheder politik danskpolitik se dokumenterne messerschmidt anklages for svindel

Rikke Karlsson afhørt i 11 timer af EU's anti- svindel -enhed nov. kl. Alle nyheder Nye anklager mod Messerschmidt om misbrug af EU-midler: . Sagen om muligt misbrug med EU-midler har fyldt ugen i dansk politik. Julekort, drikkevarer og middage: Se hvad DF har brugt EU-støtten på okt. Se dokumenterne: Messerschmidt anklages for svindel Politics . http:// crankycomic.com nyheder / politik / danskpolitik /dfer-blev-ogsaa-misbrugt-af-. Dansk politik Se dokumenterne: Messerschmidt anklages for svindel Karlsson anklager sin tidligere partifælle Morten Messerschmidt for at.

Nyheder politik danskpolitik se dokumenterne messerschmidt anklages for svindel - viser

Valgt på en generalforsamling i novemberhvor hun ikke var til stede. Heri fremgår det, at Rikke Karlsson var medlem af bestyrelsen i EU-organisationen Meld, som Morten Messerschmidt var formand for, og som ifølge præsidiet i Europa-Parlamentet havde misbrugt EU-midler. Og der står, at du ikke deltog? Hvis der skal bruges penge fra EU, skulle MELD afholde en konference for offentligheden, eller hvor der deltog andre end blot medlemmer af Dansk Folkeparti. OVERBLIK: Messerschmidts EU-sag der ikke vil dø. MEST LÆSTE SENESTE 24 TIMER.

Kan også: Nyheder politik danskpolitik se dokumenterne messerschmidt anklages for svindel

Nyheder politik danskpolitik se dokumenterne messerschmidt anklages for svindel Det ligger halvandet år tilbage. Dansk Folkeparti fulgte reglerne, da de i sommeren sejlede rundt med skonnerten Halmø for tilskudsmidler. FCK-profil bekræfter: Melder afbud til UEM. Men MELD-sagen kommer til at plage hele partiet længe. Flere Venstre-politikere er kritiske over for det mulige misbrug af EU-midler i forbindelse med Dansk Folkepartis sommergruppemøder.
Diplomingeni%C%Br I Maskinteknik Med Mekatronik Tyskland bbw Det fremgår heller ikke ifølge de dokumenter, som DR Nyheder har fået indsigt i, at det udelukkende er politikere og ansatte fra Dansk Folkeparti, der skulle deltage. Eksperter vurderer, at Morten Messerschmidt har tilbageholdt oplysninger for Europa-Parlamentet i ny sag om EU-støtte, der tilsyneladende er gået til DF's sommergruppemøder. Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt afviser beskyldningerne om urent trav i sagen om EU-fonde. Se hvem der sidder i Folketinget. Ny rapport: Skat må formentlig vinke farvel til 80 milliarder kroner.
DATING MIAMI FLORIDA EUROPEAN 890
Manorholder e edelgave kulturmiljoe.aspx DF villig til at betale EU-støttekroner tilbage. Log in or sign up in seconds. Og at Morten Messerschmidt, der var formand for MELD, træder ud af DF's ledelse. Rikke Karlssons tidligere partikammerat, Jørn Dohrmann, optræder også som medlem af bestyrelsen i papirerne. Da sagen eksploderede i sidste efterår, forklarede Rikke Karlsson, at hun i april var blevet bedt om at underskrive blanke stykker papir fra organisationen Meld, hvor Messerschmidt var formand - og den tilknyttede fond Feld. Dansk Folkepartis top afviser at fremlægge de svar, partiet selv siger, at de har givet til Rikke Karlsson. Messerschmidt var præsident for den ene af de to fonde, den såkaldte Meld-fond - begge fonde blev afviklet med udgangen af
nyheder politik danskpolitik se dokumenterne messerschmidt anklages for svindel Dokumenter viser, at den tidligere DF'er Rikke Karlsson var medlem af Se hvem der sidder i Folketinget. Tidligere partifælle anklager Messerschmidt for EU-fusk derfor kontakte politiet og melde sagen til EU's anti- svindel -enhed. Få seneste analyser, meningsmålinger og nyheder om dansk politik. Morten Messerschmidt anklages for svindel og identitetstyveri: . 1) http:// crankycomic.com nyheder / politik / danskpolitik / se - dokumenterne - messerschmidt -. Sagen om Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt og de to fonde Meld og et år efter ville blive anklaget for svindel af sin tidligere partifælle Rikke Karlsson. gang bedt Morten Messerschmidt om at få lov at se regnskaberne og der har gennemgået en række interne EU- dokumenter for DR Nyheder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »