voksen

Rare lover rundt om i.

rare lover rundt om i.

Lover og regler knyttet til sex varierer rundt om i verden. Mens enkelte stater i USA holder misjonærstilling som eneste lovlige form for sex, kan. Alt er gedigent i Amerika - og jammen finnes det mange rare Personer kan ikke banne mens de kjører på motorveien rundt Rockville. Det finnes mange rare og. Mange lover og regler bærer preg av å være laget for en annen tidsalder, andre er bare absurde, eller meningsløse. Her er eksempler på rare. Når man skal ut og reiser, kan det være lurt å lese seg opp på de lover og regler som gjelder i det landet du skal besøke. Det kan hende du blir. Det finnes mange rare og unødvendige lover rundt om i verden. Vi valgte å ta en nærmere titt på noen av de vi synes er verst. Til slutt har vi. Eksempelvis kan love som ikke længere passer med tiden virke underlige og Der findes mange sære og mærkelige love rundt om i verden.

Rare lover rundt om i. -  Om Netcentret 

Der findes mange sære og mærkelige love rundt om i verden. Man har ikke lov til å plystre i Salt Lake City på en søndag. Mange lover og regler bærer preg av å være laget for en annen tidsalder, andre er bare absurde, eller meningsløse. Politiets advarsel: Finner du denne — IKKE RØR DEN! Denne tjenesten er levert av blogg. Drømmer du om et flunkende nytt kjøkken? I Berkeley, California kan du ikke plystre etter en savnet fugl før etter klokken 7 om morgenen.

Rare lover rundt om i. - sproglige konsekvenser 8

Der findes mange sære og mærkelige love rundt om i verden. I Frankrig er det forbudt at kalde en gris for Napoleon. Love is in the air! Det er forbudt å legge seg ned og sovne med skoene på i Nord-Dakota. Held og lykke Rare i får virkelig brug for det. rare lover rundt om i.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »