voksen

Spoergsmaal og svar udstyr kan jeg bruge min egen router

Kan jeg få internet fra bolig:net? Jeg har opsagt mit internet, skal jeg sende udstyret retur? Nej, behold dit udstyr. . Kan jeg bruge min egen trådløse router?. Du er velkommen til at benytte din egen router, hvis du har forstand på hvordan den virker. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke kan hjælpe med teknisk. Kunder oprettet inden 1/7 kan fortsat bruge e-mail frem til 31/12 Hvordan opsætter jeg min trådløse router fra Bredbånd Nord? Du finder hjælp til opsætning af din router i vejledningen "Tilslutning af udstyr ", som du kan hente.

Videos

Space Engineers Easy survival EP 2 - Byg et Ordenligt Mining skib !

Spoergsmaal og svar udstyr kan jeg bruge min egen router - fem

Er der nogen forbrugsgrænser på download eller upload? Når du tester din hastighed, skal du være opmærksom på forudsætningerne for korrekt måling: Brug følgende hastighedstest: Hastighedstest Jeg har en gammel computer. Kan ikke helt regne ud hvorfor det kører så trægt?! Spørgsmål til udstyr. Tilbage · Hvilken router følger med? Hvordan modtager jeg udstyret? Kan jeg bruge min egen router? Kan jeg sætte routeren i bridge mode. Guide til Fast telefoni; Min Fastnet Telefoni virker ikke? Spørgsmål og svar. Guide til Fast telefoni. Her kan du hente en vejledning, der viser, hvordan du bruger de forskellige tjenester, Det er kun routeren der må være koblet til et telefonstik. Ja, når du bestiller kan du vælge blandt Fullrates egen nummerserie, hvor du. Det korte svar på overskriftens spørgsmål er; ja – du vil altid kunne tilslutte din egen router til det udstyr, de forskellige bredbåndsudbydere.

Spoergsmaal og svar udstyr kan jeg bruge min egen router - husk fortælle

Jeg har set på en router fra Netgear model MBRN es men intet sted står der om den er kompatibel med mit modem, det skal dog tilføjes at det er en ældre liste over kompatible modem som Netgear henviser til. Det afhænger af det energiselskab, som du er kunde hos. En nem måde at frigive mere plads fra din inbox er, at. Kan jeg få en fast offentlig IP-adresse?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »